Studio Joni

Het interieur voor jouw bedrijf is een belangrijk onderdeel van je merkbeleving.

Naast mijn werk als interieurstyliste ben ik in het dagelijks leven ook een ervaren communicatiestrateeg. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk een merkuitstraling is en interieur is daar een belangrijk onderdeel van. 

Samen met jou kijk ik naar je merk en dit vertalen we samen door naar een authentieke werkruimte. Dus of je nu op zoek bent naar eigentijds kantoor, een toegankelijke salon of een trendy ontmoetingsplek. Samen zoeken we de verbinding tussen merk en ruimte.

Jouw werkplek wordt dan niet alleen een plek waar je zelf graag bent, maar waar jouw doelgroep direct beleeft waar jouw merk voor staat. Zo creëren we samen het wow-gevoel voor jouw ruimte én jouw merk.

Voor zakelijke opdrachten maak ik graag een offerte op maat. Stuur me een berichtje met je wensen en ik laat je snel weten wat ik voor je kan betekenen.

over mij

Portfolio

Lauwers Keukens

Inrichting- en stylingplan voor complete interieurverdieping, en een communicatieplan rondom inspiratie

Lauwers Keukens heeft als lokale keukenspecialist een volgende stap om verder te groeien als bedrijf. Zo besloten ze om naast hun totaalaanbod aan keukens, ook interieur te gaan verkopen. Hierdoor hopen ze hun klanten nog beter te kunnen bedienen en een extra stap te kunnen zetten in op het gebied van gemak en service.

In opdracht van Lauwers Keuken is Studio Joni aan de slag gegaan met een basis sfeerplan voor hun interieuraanbod: wat betekent inspiratie bij Lauwers Keukens voor de doelgroep en wat is onze algemene stijl op het gebied van interieur?

Daarnaast is er ook een compleet stylingplan gemaakt voor voor de complete bovenverdieping die in het teken staat van interieur. Dit plan bestond uit diverse ruimtes op de verdieping die hun eigen stijl hadden, inclusief kleurenplan, meubelselectie en verlichting.